RAWATAN RESDUNG

 


5Resdung boleh terjadi disebabkan oleh jangkitan bakteria ke atas hidung dan rongga di sekelilingnya yang dipanggil sinus. Resdung ialah merupakan virus kanser yang hidup di bawah lapisan kulit.Ia mengalirkan darah kotor yang menjadi punca kepada kerosakan kulit muka.Virus ini turut mengalir bersama darah yang boleh menjadi punca kepada kerosakan organ-organ tertentu dalam badan.Simptom resdung ialah seperti sakit kepala, gatal-gatal, rambut gugur, hidung berair, bersin selalu, mulut berbau busuk,mata gatal-gatal,penglihatan kabur,telinga gatal,seluruh muka gatal,jerawat biasa atau batu,muka berbintik hitam,kahak banyak di kerongkong,gatal pada badan tertentu serta hidung berdarah.Dianggarkan hampir 25% penduduk negara ini mengalami penyakit resdung yang serius. Sekiranya dibiarkan tanpa rawatan,resdung boleh mengakibatkan maut tidak langsung yang disebabkan oleh komplikasi pada otak pesakit.

Kaedah Rawatan:

1. Mengeluarkan lendiran ibu resdung dengan menggunakan serbuk sumpahan resdung bagi menyelesaikan masalah bersin,selsema dan nafas berbau.
2. Kaedah bakar hama resdung disekitar hidung dan dahi dengan menggunakan lilin herba resdung.
3.Kemudian saya akan membacakan ayat-ayat syifa dari al quran pada sebotol air mineral yang saya sediakan untuk pesakit buat minum supaya dapat memberi kesembuhan maksimum.


 

 

KOS RAWATAN URUTANRM 30.00 untuk satu sesi

BAGAIMANA UNTUK DAPATKAN RAWATAN BERBEKAM?

Tuan harus menghubungi saya terlebih dahulu untuk mendapatkan rawatan ini.Sila hubungi saya ditalian untuk temujanji Yati - 0195788529
 

 

 

 

 

Advertisement